18 Απρ. 2019| News

Όσα φέρνει η Άνοιξη

Όσα φέρνει η Άνοιξη

Στα καταστήματα Αβαξ θα βρείτε τα πιο κομψά αντικείμενα για να ανανεώσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και να κάνετε τα πιο πρωτότυπα δώρα.

Κάθε αλλαγή εποχής συνοδεύεται από την ανάγκη για ανανέωση από τη γκαρνταρόμπα μας μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού. Στην αναζήτηση μοναδικών αντικειμένων  που να μπορούν να μεταμορφώνουν  τους αγαπημένους μας χώρους στο σπίτι, αλλά και κομψών επιλογών για δώρα, τα καταστήματα Αβαξ προσφέρουν μια ποικιλία προτάσεων.

Μοναδικές συλλογές από οίκους όπως Baccarat, Ralph Lauren Home, MacKenzie-Childs, Michael Aram, Arteriors περιλαμβάνουν κρυστάλλινα αντικείμενα, πρωτότυπα σκεύη, φωτιστικά κα art de la table αξεουάρ που συνδυάζουν το στυλ και τη κομψότητα με τη χρηστικότητα και την πολυτέλεια. Στο κατάστημα Αβαξ Γλυφάδας θα βρείτε πλεόν και την πρωτότυπη συλλογή της Joanna Buchanan με αξεσουάρ για το σπίτι που θυμίζουν πολύτιμα κοσμήματα. 

Επιλέγουμε ανάμεσα σε τόσα αντικείμενα για να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε κάθε γωνιά σπιτιού, αλλά και να κάνουμε δώρα που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αποδέκτες.

Από το Marie Claire, Απρίλιος 2019 | Καταστήματα ΑΒΑΞ

MacKenzie-ChildsRalph Lauren HomeBaccaratMacKenzie-ChildsArteriorsMacKenzie-ChildsMacKenzie-ChildsMacKenzie-ChildsMacKenzie-ChildsRalph Lauren HomeMacKenzie-ChildsJohanna BuchananBaccaratBaccaratBaccaratBaccaratBaccaratJohanna Buchnanan

SHARE