20 Απρ. 2021| News

Ralph Lauren Home: Η νέα συλλογή Summer Hill μας μεταφέρει στην ανεμελιά του καλοκαιριού

Ralph Lauren Home: Η νέα συλλογή Summer Hill μας μεταφέρει στην ανεμελιά του καλοκαιριού

Η νέα συλλογή Summer Hill, του γνωστού οίκου Ralph Lauren Home αποτυπώνει την ζεστασιά μιας φιλόξενης, οικογενειακής κατοικίας, εκείνες τις χαρούμενες, καλοκαιρινές μέρες που όλοι αισθάνονται όμορφα μαζεμένοι στο σπίτι με τους δικούς τους ανθρώπους.

Τα έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ της συλλογής Summer Hill ισορροπούν ανάμεσα σε πολυτελείς κλασικές φόρμες και σε σύγχρονα στοιχεία, όπως η πολυθρόνα Greenport Director με σκελετό από μαόνι, λεπτομέρειες από ανοξείδωτο ατσάλι, και κάθισμα από καμβά με δερμάτινα κορδόνια στη πλάτη, καθώς επίσης, και η πολυθρόνα Medina Lounge Chair, με σκελετό από ραταν και ψάθα. Το αίσθημα της οικειότητας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια της συλλογής γίνονται ακόμη πιο αντιληπτά με τον περίτεχνα σκαλιστό καθρέφτη με φύλλα χρυσού και τα πλούσια καθίσματα που αποπνέουν το στιλ και τη φινέτσα της αστικής κουλτούρας.

Μια παλέτα από πολλά και διαφορετικά χρώματα στα υφάσματα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη θετική και χαρούμενη διάθεση της συλλογής δημιουργώντας ένα σκηνικό που μένει αξέχαστο.

Τη συλλογή Summer Hill συμπληρώνουν τα σερβίτσια Ralph Lauren x Burleigh με μοναδικά, μοτίβα λουλουδιών, τα κρυστάλλινα ποτήρια και φιάλη Garrett με χαραγμένο το κλασικό μοτίβο του παίκτη Polo, και άλλα αξεσουάρ που ορίζουν τη κομψή αλλά χαλαρή αισθητική της νέας συλλογής.

Τις συλλογές Ralph Lauren Home θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE