02 Δεκ. 2021| News

Ralph Lauren Home: Χειμωνιάτικο όνειρο

Ralph Lauren Home: Χειμωνιάτικο όνειρο

Η αγγλική παράδοση και η αμερικανική άνεση συνδυάζονται επιτυχημένα στη συλλογή Heritage του οίκου Ralph Lauren Home, που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια γύρω από το αναμμένο τζάκι, με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι, τους αγαπημένους μας ανθρώπους δίπλα μας και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα των καταστημάτων ΑΒΑΞ – ειδικά αυτά που έχουν υπογραφή Ralph Lauren Home.

Κάπως έτσι φαντάστηκαν τα φετινά Χριστούγεννα στον αμερικανικό οίκο όταν δημιουργούσαν τη συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 με τίτλο Heritage, ένα πάντρεμα του παραδοσιακού αγγλικού στυλ με το κουλ πνεύμα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, που είναι η πεμπτουσία της αισθητικής Ralph Lauren Home.

Η ζεστή παλέτα, που περιλαμβάνει από το πράσινο της τσόχας και το μπορντό μέχρι το καμηλό και το σοκολατί, μπορεί να μετατρέψει κάθε σπίτι σε χειμερινό καταφύγιο, ενώ τα σοφιστικέ έπιπλα από πολυτελή υλικά, όπως το μαόνι και το γυαλιστερό δέρμα, αποπνέουν διαχρονικό στυλ.

Η αίσθηση της παράδοσης, απογειώνεται με τα χειροποίητα υφάσματα, όπως το ιταλικό κοτλέ στα έπιπλα, το σατέν, το κασμίρι στα λευκά είδη, καθώς και τα μάλλινα σε συνεργασία με το ιστορικό σκωτσέζικο εργαστήριο Johnstons of Elgin με τα τρία διαφορετικά κατά παραγγελία καρό σχέδια για τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια.

Η συλλογή Heritage του οίκου Ralph Lauren Home δίνει μια άλλη διάσταση σε κάθε σπίτι, φέρνοντας στο νου όλων την φράση του Αγγλοαμερικανού συγγραφέα Henry James: «Ηρθε η ώρα να ζήσουμε τη ζωή που έχουμε φανταστεί».

Τις συλλογές Ralph Lauren Home θα τις βρείτε στο κατάστημα ΑΒΑΞ, Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, Τ. 210 6236630

Δημοσίευση VOGUE GREECE, Δεκέμβριος 2021

SHARE