06 Απρ. 2020| News

Συλλογή επίπλων Wittmann: Διαχρονική, Φρέσκια και ασυνήθιστα Κομψή

Συλλογή επίπλων Wittmann: Διαχρονική, Φρέσκια και ασυνήθιστα Κομψή

Η συλλογή επίπλων Wittmann διακρίνεται για τις καθαρές φόρμες και τις κομψές γραμμές. Με παράδοση τεχνογνωσίας που χρονολογείται πάνω από έναν αιώνα και συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές, οι συλλογές προσφέρουν ιδιαίτερο design, εξαιρετική κατασκευή και διαχρονικότητα.

Η εσωτερική διακόσμηση για τη Wittmann το 2020 αφορά την άνεση και τη θαλπωρή στους χώρους: ο ορείχαλκος, το ζεστό ξύλο και η πέτρα συναντώνται με το βελούδο και το δέρμα. Η λειτουργικότητα συνδυάζεται με το εξαίρετο design στο σύστημα καθιστικού Playtime από τους Soda Designers και η συλλογή Paradise Bird από τον Luca Nichetto είναι μια έκφραση του σύγχρονου τρόπου ζωής που θα θέλουμε να διατηρήσουμε για τα επόμενα χρόνια. Και, δεδομένου ότι η βιωσιμότητα, με τη μορφή κατασκευών που αντέχουν στον χρόνο, εξακολουθεί να αποτελεί βασική μέριμνα στη  Wittmann, επαναλανσάρεται, η old time classic πολυθρόνα Contessa 1956.

Οι συλλογές επίπλων Wittmann είναι ιδανικές τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση.  θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE