22 Φεβ. 2021| News

Σύστημα 505 Molteni&C: Πως άλλαξε το σπίτι!

Σύστημα 505 Molteni&C: Πως άλλαξε το σπίτι!

Παλαιότερα, τα έπιπλα ήταν αυτόνομα, είχαν ορισμένη χρήση, με συγκεκριμένο σχεδιασμό και τοποθετημένα σε θέσεις για τη σωστή –τότε - χρήση τους.

Σήμερα, ο κόσμος έχει σίγουρα αλλάξει.

Τα έπιπλα έχουν γίνει αρθρωτά και ευπροσάρμοστα σύμφωνα με τον χώρο του κάθε δωματίου και φυσικά το lifestyle του ιδιοκτήτη.  Το ίδιο έπιπλο μπορεί να προσαρμοστεί στο πλάτος, στο ύψος, ή έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί επιτοίχια.

Το σύστημα 505 της Molteni&C - The iconic modular living system ενσωματώνει απολύτως αυτή τη φιλοσοφία.

Το 505 είναι ένα σύστημα με μέρη τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να γίνουν τα ιδανικά έπιπλα για τον συγκεκριμένο χώρο και χρήστη. Διαθέτει 7 πλάτη, 3 βάθη και 9 ύψη, ο συνδυασμός των οποίων μπορούν να δημιουργήσουν από μια βιβλιοθήκη, σύστημα τηλεόρασης έως ένα ερμάριο πολλαπλών χρήσεων.

Το σύστημα 505 διατίθεται σε ματ ή γυαλιστερή λάκα, ξύλο και κρύσταλλο, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους  προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες.

Τις συλλογές επίπλων και κουζινών του διάσημου ιταλικού οίκου MOLTENI&C | DADA θα τις βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα στο Χαλάνδρι, Λ.Κηφισιας 248, Τ. 2106720170 και στο κατάστημα ΑΒΑΞ Κηφισιάς, Λ. Κηφισίας 233, Τ. 2106236630.

SHARE