18 Μαρ. 2021| News

The Baker Luxe collection: Aνεπιτήδευτα πολυτελής

The Baker Luxe collection: Aνεπιτήδευτα πολυτελής

Η συλλογή The Baker Luxe collection είναι μια συλλογή επίπλων casual, fashion forward αλλά και ανεπιτήδευτα πολυτελής με στοιχεία μιας εποχής που όρισαν ο Yves Saint Laurent, ο Halston και ο Andy Warhol την εποχή του ’70.

Σε αυτή τη συλλογή έντονα sculptural προφιλ συνδυάζονται αρμονικά με σύγχρονες φόρμες ενσωματώνοντας ημιπολύτιμα υλικά που δείχνουν την προσοχή και του αγάπη του διάσημου οίκου στη λεπτομέρεια.

Η συλλογή The Baker Luxe collection αποτυπώνει με έναν μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια στο σύγχρονο lifestyle.

Sideboard “Milanese Chest” 

Modernist Gem

Με αριστοτεχνικές λεπτομέρειες και σύγχρονη προσέγγιση, το Milanese Chest της συλλογής The Baker Luxe collection παίρνει τη μορφή ενός χρυσού κομψοτεχνήματος φέρνοντας σε ισορροπία τον εκλεκτισμό των 70s με τον μινιμαλισμό του σήμερα. (Harper's Bazaar, Νοέμβριος 2020)

Τη συλλογή The Baker Luxe collection θα τη βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

Lambert swivel chairLapel lounge chairEnzo lounge chairFacet chestLola chairHuxley tableAngelo consoleFractal deskMarquis rectangular tableCouture dresserMarquis round dining tableHarmony credenzaInfinite etagereJocelyn dresserKira credenzaTaylor lounge chairPixie mirrorMilanese chestMilanese chestAllure bedAdriana California bedPearl mirrorRosalie chest

SHARE