16 Μαΐ. 2019| News

Welcome Cire Trudon & Locherber Milano!

Welcome Cire Trudon & Locherber Milano!

Η Άβαξ καλοσωρίζει δύο νέες υπέροχες εταιρίες στο χώρο του Home Fragrance - τη μοναδική Cire Trudon από τη Γαλλία και τη Locherber Milano.

Cire Trudon - The scent of Versailles

Η Cire Trudon ιδρύθηκε το 1643. Το 1737 ο οίκος έγινε ο επίσημος προμηθευτής κεριού για τον Βασιλιά της Γαλλίας και από τότε παραμένει κορυφαία στο είδος του.

Ανακαλύψτε τα υπέροχα αρώματα της Cire Trudon, εμπνευσμένα από ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα και ταξιδέψτε μαζί τους. Αφήστε το "Abd El Kader" να σας μεταφέρει στις ακτές της Αλγερίας όπου οι φυλές ξεδιψούσαν με τσάι μέντας, το "Ernesto" στην εξωτική Κούβα και το "Cyrnos" στην ηλιολουστη Κυανή Ακτή.

Locherber Milano - Πολυτέλεια με προσοχή στη λεπτομέρεια

Γεννημένη στο Μιλάνο, η Locherber Milano είναι ένα lifestyle και fragrance brand πολυτελείας που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και τα υπέροχα αρώματα του. Η Locherber κρατά με προσήλωση ζωντανή την Ιταλική αυθεντία και δεξιοτεχνία στα χειροποίητα είδη και φέρνει κοντά μας προιόντα "100% Made in Italy" - από τα αρώματα μέχρι και τα χειροποίητα γυάλινα μπουκάλια της. Η συλλογή της απαρτίζεται από πολυτελή αρωματικά χώρου σε μορφή diffuser, κεριών και αξεσουάρ. Ανακαλύψτε τα και αφήστε τα να σας παρασύρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.

Locherber MilanoLocherber MilanoCire TrudonCire TrudonCire TrudonLocherber MilanoLocherber MilanoLocherber MilanoLocherber MilanoLocherber MilanoCire TrudonCire Trudon

SHARE