18 Ιαν. 2016| News

Winter Sales: Βρείτε τις συλλογές της Άβαξ με έκπτωση έως και 50%

Winter Sales: Βρείτε τις συλλογές της Άβαξ με έκπτωση έως και 50%

Τον φετινό χειμώνα μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Exclusive και Everyday στα καταστήματα Άβαξ με έκπτωση που φτάνει το 50%.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα που εκτίθενται στο κατάστημα διατίθενται με έκπτωση έως 50%, ενώ για τις νέες παραγγελίες επωφελείστε με έκπτωση έως 25%.

Ανανεώστε το σπίτι σας, δώστε μια νότα πολυτέλειας και στυλ στον χώρο σας, διαμορφώστε το καθιστικό, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο σας με τον τρόπο που ονειρεύεστε κάνοντας value for money επιλογές.

Η συλλογή Exclusive περιλαμβάνοντας high end έπιπλα και αξεσουάρ διακόσμησης, που υπογράφουν οι καλύτεροι οίκοι παγκοσμίου εμβέλειας, αποτελεί την πιο δελεαστική πρόταση για να ανανεώσετε τον χώρο σας και αυτές τις μέρες γίνεται πιο προσιτή σε όλους.

Η συλλογή Everyday, που καλείται να καλύψει τις ανάγκες σας μέσα από μια πιο casual εκδοχή επίπλων, ιδανική για το σύγχρονο και λειτουργικό living, επίσης υπόσχεται να δώσει καλαίσθητες και ιδιαίτερα προσιτές λύσεις για τον χώρο σας.

Κλασσικοί και μοντέρνοι καναπέδες, μια μεγάλη συλλογή από τραπεζαρίες, κρεβάτια που υπακούν σε διαφορετικές αισθητικές ανάγκες, γραφεία επιλεγμένα με κριτήριο τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία διατίθενται προκειμένου να δώσουν στο σπίτι σας το ύφος που ονειρεύεστε. Και βέβαια τα μικροέπιπλα, η συλλογή με φωτιστικά και διακοσμητικά συμπληρώνουν το κάδρο όπως εσείς επιθυμείτε, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την πολυτέλεια

EthnicraftEthnicraftMolteniMolteniRalph Lauren HomePoltrona FrauRalph Lauren HomeVisual Comfort

SHARE