21 Νοε. 2017| News

Χριστουγεννιάτικο bazaar «Καλλιπάτειρα»

Χριστουγεννιάτικο bazaar «Καλλιπάτειρα»

Η Άβαξ συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από τις 10:30 π.μ έως τις 20:30 μ.μ.

Η Καλλιπάτειρα είναι το μοναδικό αμιγώς Γυναικείο Αθλητικό Σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ιδρύθηκε το 1976 από την Ελευθερία Κούσουλα προκειμένου να στηρίζει κάθε γυναικεία προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό και τον πολιτισμό και να δημιουργεί προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια.

Η Άβαξ θα παρουσιάσει μια όμορφη και δημιουργική συλλογή από Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, αρωματικά και κεριά που θα δώσουν εορταστικό κλίμα στο σπίτι σας. Θα βρείτε κομψά χαλιά και μαξιλάρια με εορταστικά μοτίβα καθώς και αρωματικά μεριά και diffusers με ζεστές νότες που παραπέμπουν στην πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Θα μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα προμηθευτείτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως θα συνεισφέρετε στο έργο ενός σωματείου που στηρίζει τον αθλητισμό και τη γυναικεία δραστηριότητα.

 

SHARE