ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Τα έπιπλα των πελατών μας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία με τον χρόνο, γιατί είναι μέρος των προσωπικών τους στιγμών. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία μέσω της οποίας σας βοηθάμε να συντηρήσετε τα αγαπημένα, παλαιά σας έπιπλα επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την αρτιότητά τους.

Στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στο τμήμα ελέγχου ποιότητας, από τον οποίο περνούν όλα τα είδη που εισάγουμε πριν τα παραδόσουμε στους πελάτες μας, λειτουργεί ειδικό τμήμα συντήρησης επίπλων. Μετά από συνεννόηση, ο τεχνίτης μας επισκέπτεται το χώρο σας, αξιολογεί το έπιπλο και προγραμματίζει τη διαδικάσια συντήρησης.

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο χώρο σας είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Οι έμπειροι συνεργάτες του αρχιτεκτονικού μας τμήματος σας προσφέρουν από απλές συμβουλές μέχρι και πλήρεις μελέτες διαμόρφωσης και διακόσμησης για τον χώρο σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης;

Στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις διαμορφώσαμε ένα χώρο 3000τ.μ., όπου αποθηκεύουμε και διατηρούμε για εσάς έπιπλα και ογκώδη αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε αλλά θέλετε να κρατήσετε.


Η μεταφορά και συσκευασία γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα και οχήματα της Άβαξ.